Väljer coola solglasögon

Category:
Icon 0
Icon Aug 10, 2021

Det är något med ett par solglasögon som gör dem utan tvekan till en av de mest typiska “måste-ha” sakerna genom tiderna. De är inte bara oerhört praktiska och skyddar mot solens faror, de är ett enormt mångsidigt modeaccessoar som finns i ett stort utbud av stilar, färger och priser som passar alla fickor. Med tanke på deras popularitet över hela världen har tillverkning av solglasögon blivit en mycket lukrativ, men mycket konkurrenskraftig industri och medan vissa tillverkare stiger och avtar i allmänhetens känslor, finns det ett företag som för alltid är synonymt med glasögonen som skyddar våra ögon mot solens strålar : Ray-Ban

Även om Us President, Benjamin Franklin, ofta krediteras med att han uppfann glasögon (det var han som utvecklade den första bifokala linsen på 1780 -talet), utvecklades de första läsglasögonen i Italien, redan 1260. Människor fortsatte att fascineras av alla saker optiska under århundradena som följde, då i mitten av artonhundratalet började den brittiske forskaren James Ayscough undersöka tonat glas och möjligheten att sådan teknik kan användas för att förbättra synen. Så framgångsrik som han var, var det inte förrän 1929 som tanken på att glasögon skulle kunna filtrera solens strålar togs på allvar. Vid den tiden började det amerikanska optiska företaget, Foster Grant, att utveckla idén ytterligare, tills slutligen senare samma år såldes de första solglasögonen någonsin från en Woolworths butik på Atlantic City strandpromenad.

Medveten om att den nya tekniken kan vara till nytta för deras piloter, bad US Army Air Corps ett annat framstående amerikanskt företag, Bausch & Lomb, att utveckla glasögon som skulle skydda ögonen från farorna med den skenande solen när de flyger.

Det var det amerikanska glasögonföretaget Ray-Ban som verkligen sprang med konceptet. År 1936, med hjälp av de nyligen tillgängliga polariserade linserna och en bred ram som erbjöd maximalt skydd från glansen på en instrumentpanel, började Ray-Ban producera ett objektiv som förbjöd solens strålar. Ungefär tre år senare blev denna modell av solglasögon så populär bland piloter lätt tillgänglig för den amerikanska allmänheten. Ray-Ban ‘flygare’ föddes.

I takt med att amerikanerna blev myndiga gjorde också deras glasögon det. Under krigsåren fortsatte Ray-Ban sitt samarbete med flygvapnet och skapade Gradient-spegelglas som lyckades vara både praktiskt och moderiktiga samtidigt. Det var något med den amerikanska flygbladet i hans hårda bruna läderjacka, vars solglasögon gömde ögonen. Ray-Ban hade just gjort solglasögon sexiga.

Allstädes närvarande på 1950 -talet blev solglasögon mer än bara ögonskydd. Bärda av A-lista kändisar i Vegas och Hollywood -stjärnor vars varje drag granskades och emulerades över hela landet-solglasögon blev ett modeaccessoar, och Ray-Ban var snabb att tillgodose den växande trenden för nya mönster och färgglada ramar, som de marknadsförs till kvinnor i synnerhet.

Företaget höll sig à jour med teknik för rymdåldern och utvecklade krossfria linser på 1960-talet och populariteten för solglasögon fortsatte att stiga när modeikonen Jackie Kennedy ofta sågs med hennes varumärke, överdimensionerade bågar. På silverduken blev solglasögon en viktig del av alla skådespelarkostymer, med filmstjärnor som Peter Fonda och Audrey Hepburn som spelade snygga, solglasögonbaserade karaktärer som kunde dölja sina ögon för publiken och förbli övertygande.

Ray-Ban fortsatte att utveckla nya stilar och mönster under 1970- och 1980-talen: deras “Wings” -modell var verkligen en föregångare till dagens mycket moderna halvramslins. Under en tid med amerikanska tv -polisprogram, som Starsky & Hutch, och Chips, började de speglade linserna en gång så populära på 1940 -talet att dyka upp igen. Ray-Ban var retro.

Snygg och modern, funky och retro, Ray-Ban är fortfarande i framkant inom tillverkning av solglasögon än idag, ingen elak prestation när man tänker på tävlingen där ute. Utan tvekan kommer företaget att fortsätta att ha kvar sin kraft i branschen, eftersom det under årtiondena har utvecklats med nationen för att ge människor exakt vad de vill ha för ögonen: det pålitliga skyddet av ett högteknologiskt par solglasögon och de seriösa ‘cool’ av ett jävligt sexigt par nyanser.

Att välja glasögon

När du letar efter det perfekta par glasögon är det en huvudfaktor du bör leta efter; hur bra de kommer att se ut i ditt ansikte. När du letar efter rätt par glasögon kommer de flesta normalt att försöka på alla möjliga par för att bedöma vilket som är bäst för dem, men tänk om du skulle kunna begränsa din sökning innan du ens kliver foten i glasögonbutiken? Nu kan du. Bestäm helt enkelt din ansiktsform och färg så kommer du att kunna fastställa vilken form och glasögonfärg som passar dig bäst. Att välja rätt glasögonram för din ansiktsform kan vara så enkelt som att följa de tre nycklar som Vision Council of America (VCA) har lagt fram i sitt Envision Yourself -program. Dessa tre nycklar är följande: Ramformen ska kontrastera väl med ansiktsformen, ramstorleken ska vara i skala med ansiktsstorleken och glasögonen ska upprepa din personliga bästa funktion (t.ex. en ljus färgram för att matcha blont hår). Det finns sju grundläggande ansiktsformer enligt VCA och när du fullt ut kan förstå vilken form ditt ansikte faller under kommer du att vara ett steg närmare att bestämma ditt perfekta par glasögon. De sju ansiktsformerna är: triangeln nedåt, triangeln, diamanten, rund, fyrkantig, oval och avlång. En bra optiker kan också hjälpa dig när du väljer det perfekta glasögonet genom att följa dessa riktlinjer.

Översikt över ansiktsformer och glasögonramar

Som nämnts ovan finns det sju grundläggande ansiktsformer och du bör alltid vara medveten om vilken ansiktsform du har för att avgöra vilka glasögon som passar dig bäst. Se till att du bestämmer vilken ansiktsform du har och att du väljer en glasögonram som passar din form, så vill du följa de efterföljande riktlinjerna. Ett runt ansikte har böjda linjer och bredden och längden är i samma proportioner utan vinklar. För att välja rätt glasögon för ett runt ansikte, bör du prova kantiga smala glasögonramar för att förlänga ansiktsformen och leta efter en uppsättning glasögon som har en bredare struktur än lång, till exempel en rektangulär form. Ett ovalt ansikte antas vara den perfekta ansiktsformen på grund av dess lika stora proportioner. För att hålla ditt ansikte fysisk balans, leta efter en uppsättning glasögon som är lika breda som den bredaste delen av ansiktet. Bas-down Triangle ansiktsformer är smala i pannan och vidgas runt kinden och hakan. För att bäst proportionera den övre halvan av ansiktet, välj ett glasögon som är bredare i formen. Ett Base-up Triangle-ansikte har en bredare övre tredjedel och en smal nedre tredjedel. För att bäst justera ansiktsomfattningen, välj en ljusare ram eller eventuellt en ramfri ram eftersom dessa kommer att dra mindre uppmärksamhet till den övre tredjedelen av ditt ansikte.

En fyrkantig ansiktsform har en stark käklinje och en bred panna medan bredden och längden i allmänhet är i samma proportioner. För att få ditt ansikte att se längre ut, prova smala ramar som har mer bredd än djup. Diamantformade ansiktsstrukturer är smala vid käklinjen och ögonlinjen medan kindbenen generellt är bredare. Även om detta är den sällsynta ansiktsformen, kan du fortfarande hitta glasögon för att komplimentera det genom att välja en ram som har detaljerade pannlinjer eller är kantlös och möjligen kattögonformad. Den avlånga ansiktsformen är vanligtvis längre än den är bred och har en lång rak kindlinje. För att få ansiktet att verka kortare och mer balanserat, prova en ram som har ett djup från topp till botten så att det kommer att ge djup till ansiktsstrukturen.

Färger på din hud, hår och ögon påverkar ditt beslut

Hudton är en primär faktor för att bestämma rätt glasögonfärg. Alla toner faller i två olika färgbaser – blå (sval) eller gul (varm). En sval hy har blå eller rosa spår medan en varm hy har “persikor och grädde” eller gul glans. Ögonfärg är vanligtvis en andra klassens anledning till att välja glasögon på grund av det stora utbudet av ögonfärger. Till exempel kan blå ögon sträcka sig från en sval nästan violett färg hela vägen till en ljusblå, som är en varm färg. Bruna ögon kan sträcka sig från en ljus nyans som är sval, hela vägen till en mörk nästan svart varm färg. Hårfärger anses också antingen kalla eller varma. Strawberry Blond, vit, salt och peppar grå och ljusbrun är alla coola färger. Gyllene blond, platt svart, brun-guld, röd och “smutsig” grå anses alla vara varma färger. När du har bestämt om du är en sval eller varm färg kommer du då att kunna hitta de glasögon som bäst passar dina behov. Några exempel på ramfärger för cool färgning är svart, mörkbrun, blågrå, plommon, magenta, blå och en mörk turkos. Varm färgning passar bäst att bära ramar med följande färger: guld, koppar, persika, ljusbrun, orange, korall, ljusröd, benvit, varmblå och ljus turkos.

Slutligt beslut när du väljer dina glasögon

I slutet av dagen måste du vara helt nöjd med ditt val av glasögon eftersom du kommer att vara den enda som bär dem varje dag och du kommer inte

ed att vara nöjd med ditt val så att du kommer att vilja ha dina glasögon dagligen och i sin tur kommer att hålla din syn samma eller bättre i längden. Detta är en riktlinje för att hjälpa dig att välja den bästa ramen som passar din form och färg, men i slutändan är du den som gör den avgörande rösten. Vi rekommenderar att du följer det här formatet när du väljer dina glasögon samt Vision Council of America (VCA). Kom ihåg att välja rätt glasögonbågar baserat på din ansiktsform och din varma eller svala färgning kommer att säkerställa att du väljer rätt glasögon.

Välja solglasögon som förbättrar din stil och skyddar dina ögon

Oavsett om du hämtar dem hos en rabatterad återförsäljare eller från en designbutik, är solglasögon definitivt måste-ha tillbehör oavsett årstid. Men långt ifrån bara ett modeaccessoar, är solglasögon mångsidiga verktyg som kan skydda dina ögon mot skadliga UV -strålar och ge en viss nyans på en solig dag, förbättra synligheten och minska din chans att bli tillfälligt förblindad av solljus (särskilt viktigt samtidigt körning).

Så underbara som solglasögon är, alla solglasögon är inte av samma kvalitet och det är viktigt att vara försiktig när man handlar ett par. Den viktigaste övervägningen när du köper solglasögon är att hitta ett par som ger fullt skydd mot ultravioletta (både UVA- och UVB) strålar, som genereras från solen även under grumliga dagar. Även om experter är oense om möjliga negativa effekter UVA -strålar kan ha på ögat, är det känt att UVB -strålar kan orsaka ett antal ögonsjukdomar, inklusive permanent näthinneskada, så se till att dina solglasögon är klassade för fullständigt UV -skydd.

Solglasögon finns i en mängd olika stilar och typer. Om mode är din främsta faktor, välj en snygg ram och lägg sedan till anpassade linser med UV -skydd. Om solskydd är din främsta angelägenhet, plocka upp ett par omslutande solglasögon som blockerar ljus som normalt skulle hoppa förbi ramarna för vanliga solglasögon.

När du har hittat en stil som du gillar, tänk på linserna. Du har förmodligen sett solglasögon med olika färgade linser. Även om billiga solglasögon i plast kan vara lite mer än ett modeval, med rätt linser kan färgen berätta mer om syftet med solglasögonen. Att känna till de olika typerna av linser hjälper dig att fatta det bästa beslutet när du väljer solglasögon.

• Fotokroma linser ändrar färg beroende på mängden UV -ljus som de utsätts för, även om de för det mesta verkar mörkt skuggade när de är ute och ljusa eller tydliga när de är inuti. Fotokroma linser skapar en illusion av solglasögon och vanliga glasögon i ett paket.

• Amberfärgade linser tenderar att blockera blått ljus. Det diskuteras om blått ljus är skadligt för ögat, men utomhusälskare håller med om att blåblockerande linser är super på skidbackarna eller när de jagar eller fiskar.

• Spegelbelagda solglasögon begränsar ljuset som når ditt öga, vilket kan göra det lättare att se i mycket ljusa situationer.

• Gradientlinser, som namnet antyder, är de som är tonade med olika ogenomskinligheter uppifrån eller nerifrån eller uppifrån. Linser uppifrån och ned i solglasögon är bra för att köra och se kontrollerna tydligt.

• Polariserade och antireflexbelagda solglasögon minskar mängden reflekterat ljus som når dina ögon, vilket är bra i superljusa situationer som i snön en solig vinterdag.

Nästan alla typer av solglasögon, linser och bågar kan göras för att rymma speciella recept så att även de med dålig syn kan dra nytta av att bära solglasögon.

Att välja den perfekta brudklänningen

Det är inte ovanligt att en brud är ganska kräsen när det gäller att välja brudklänningen att ha på sitt bröllop. Så cyniskt som världen kan bli när det gäller bröllop, är sanningen att en kvinna blir en brud bara en gång i sitt liv. Hennes bröllopsdag är dagen då en kvinna ska se ut att vara som absolut bäst. För att uppnå det måste hon bära en brudklänning som är perfekt för henne.

De känslomässiga strängarna som en brudklänning håller för en kvinna gör ibland uppgiften att hitta den perfekta till en mycket skrämmande uppgift. Många brudar blir svindlande med antalet beslut de behöver fatta bara genom att välja vilken brudklänning som ska bäras, än mindre de andra detaljerna som hon måste ägna sig åt för att ordna sitt bröllop. Tack och lov kan en noggrann planering förvandla den svåra uppgiften att hitta den perfekta brudklänningen till en mycket trevlig.

Om du är ute efter en brudklänning, bör du börja leta efter rätt klänning minst sex månader före din bröllopsdag. Det tar tid att välja en brudklänning som passar dig bäst bland hundratals och hundratals stilar och mönster som är tillgängliga för dig. Dessutom kan det ta fyra till sex månader att få en brudklänning speciellt gjord för dig, och du måste ge lite mer tid för eventuella förändringar.

Du kan börja din sökning genom att sammanställa bilder på brudklänningar som du gillar. Du kan ladda ner dessa bilder från Internet eller klippa ut dem från brudtidningar. Om du gillar brudklänningen som din mamma, din syster, din vän eller till och med din mormor bar till hennes bröllop, ta en bild av den. Lägg alla bilder du har samlat i en fil så att du kan ha något att rådfråga när du väljer stilen på din egen brudklänning.

När du väljer stilen på din brudklänning finns det ett par saker som du måste tänka på. För det första är temat och formaliteten i din bröllopsceremoni, samt var ceremonin ska hållas. Herregud vet hur obekvämt och malplacerat du skulle vara på ditt eget bröllop om du bär en tung brudklänning med lång slöja och tåg och bröllopet hålls på en strand.

Om ditt bröllop är en formell kvällsaffär, bör din brudklänning vara en golvlång klänning med ett tåg. Du kan också behöva bära handskar. Om det är en halvformell händelse, oavsett om den ska hållas på kvällen eller på dagtid, bör din brudklänning vara något som når dina anklar. Du kan ha en slöja med den där klänningen, men inget tåg. Om ditt bröllop kommer att bli en dagsaffär, eller om det är ditt andra bröllop, kan du bära en lång klänning eller en kort klänning utan slöja. Du kan också bära en kostym med en kjol och klä upp den med en snygg hatt.

Den andra saken som du måste tänka på när du väljer stilen på din brudklänning är att din klänning måste smickra formen på din kropp, försköna dess finare punkter och gömma eller kamouflera dess inte så fina punkter. Det ska också vara något som du är bekväm att bära. Här är några förslag på vilken stil som kan smickra din kropp:

1. Om du är lång och har en smal figur behöver du inte oroa dig. Du kan bära en brudklänning i nästan vilken stil som helst.

2. Om du har en timglasfigur, vilket betyder att din byst och dina höfter är i proportion och du har en definierad midja, kan du gå för en V-ringad brudklänning med en A-linje kjol. V-halsen på din kropp kan framhäva din bysts fullhet medan en A-linje kjol kan se tjock nog ut utan att dina höfter ser för breda ut.

3. Om du har en päronformad figur, vilket innebär att din kropp är botten-tung och dina höfter är breda, bör du bära en brudklänning med några extra detaljer på livstycket och en A-linje kjol. Detaljerna på din kropp, vare sig det är pärlor eller broderi, kommer att dra ögonen till din byst samtidigt som de betonar dina höfter. En klänning i empirestil med en draperande kjol skulle också se bra ut.

4. Om du är kort och med en mycket liten figur behöver du en brudklänning som skapar en illusion av en fylligare figur. Du kan gå med en off-shoulder klänning med en sjaliknande krage och en kjol som blossar ut under mitten av dina lår.

Så mycket som du behöver ta dig tid när du väljer den perfekta brudklänningen för dig, om du blir kär i en specifik klänning och vet att det är den för dig, avsluta din sökning och köp klänningen utan att tveka. Om du lämnar butiken utan att köpa den där brudklänningen, kommer någon annan brud att hitta den och alla brudklänningar du väljer senare blir bara en dålig sekund.

Att välja rätt handväska för din kroppstyp

Tro det eller inte försök på en handväska är lika viktigt som att prova på kläder. Även om en plånbok bara är ett tillbehör, kan du ha fel stil, storlek eller form på riktigt att förstöra ditt utseende. Den kroppsdel ​​som handväskan vilar på är den del av kroppen som ögat dras till. Rätt val av handväska kan faktiskt framhäva dina positiva egenskaper. Innan du beställer en av säsongens heta, nya väskor, lär dig hur du väljer rätt väska för din kroppstyp.

Saker att tänka på innan du köper en handväska online

Om du är smal och lång –

Du är tursam! Att vara lång och smal gör att du kan komma undan med de flesta handväskor. Överstora väskor, axelväskor och kopplingsväskor kommer alla att se bra ut. Det enda du verkligen behöver titta på är storleken på handväskan du väljer. Små väskor bör undvikas eftersom de får dig att se större ut. Medelstora, stora, diskett eller skrymmande handväskor är bäst. Ljusa färger, tryck och mönster är också okej.

Om du är kort och liten –

Det viktigaste att se efter som liten tjej är storleken på väskan du väljer. En bra tumregel är att komma ihåg proportioner. Små väskor fungerar bra för små tjejer. Välj små väskor och ha dem nära din kropp.

Om dina höfter är stora –

Om du vill dra uppmärksamheten från höftområdet kan du prova en axelväska. Välj en med ett kort band. Väskan kan enkelt stoppas under armen. Det bästa utseendet för dig är en axelväska eller en hobo väska som hänger något men slutar långt över höftlinjen.

Om du är topptung –

Om du är generöst begåvad på den övre halvan av din kropp kommer du förmodligen att vilja dra uppmärksamheten från din barm eller midja. En budväska eller en handväska är ett bra val för din kroppstyp. Om du verkligen vill ha en axelväska, prova en som har en lång rem och är ganska stor i storlek.

Om du har stora kurvor –

En axelväska som slutar precis ovanför midjan är den mest smickrande stilen för dig. Den enda typen av påsar som du vill undvika är sådana som är antingen riktigt stora eller riktigt små.

Om du är en plusstorlek –

Varje väskstil som är bredare i bredd som en Hobo -väska passar dig bäst. Håll dig borta från små påsar. En liten väska får dig att se större ut. Gå för väskor med korta till medellånga remmar.

Att välja rätt pandora -armband

Pandora Jewelry ger dig det perfekta tillfället att designa din helt egen kombination som uttrycker din personliga stil och image. Den intressanta delen av Pandora -idén är att du kan välja mellan mer än 100 olika pärlor, halsband och armband. Det är hopp och möjlighet som är inspirationen bakom Pandora Jewelry design.

Detta innebär att du kan skapa ett armband eller halsband som återspeglar allt om dig och visar din personlighet. Pandoras smycken erbjuder dig unika unika smycken till fantastiskt låga priser, så att du får mer för mindre. Pandora är också namnet på ett nytt pärlarmband som nu finns tillgängligt online.

Börja med att köpa ett Pandora -armband som du fäster olika Pandorapärlor på. Därav uttrycket “Pandoras låda” och namnet på armbandet med de många möjligheterna från Pandora Jewelry, som just nu finns hos juveleraren.

Pärlorna rör sig fritt och roterar något med dina handledsrörelser, vilket skapar en iögonfallande och fantastisk effekt. Gör ditt personliga val bland mer än 350 olika pärlor, halsband och armband. Använd pärlorna på armband eller halsband som finns i olika ädelmetaller och längder. Med ett Pandora charmarmband köps en pärla för att markera speciella tillfällen och så när armbandet utvecklas framkallar det en sentimental rekord av ditt liv.

Med ett Pandora charmarmband köps en pärla för att markera speciella tillfällen och så när armbandet utvecklas framkallar det en sentimental rekord av ditt liv. Pandorapärlor tillverkas faktiskt under licens i Thailand men säljs faktiskt inte i Thailand vilket var riktigt nedslående. Normalpriset på Pandora små bilagor kostar $ 10 och klämmorna och pärlorna sträcker sig från $ 17 till över $ 600. Klicka här för att se alla de senaste Pandor Fashions.
Centralt för Pandoras smycken är det samtida charmarmbandet och alla fantastiska pärlor du kan hitta nu för tiden. Från en bröllopstårta kan en barnvagn, till och med en handväska, säga något om vem du är. Varje pärla är utformad för att återspegla ett oförglömligt ögonblick, till exempel en födelsestenspärla för födelsedagar och en vänskapspärla för den speciella personen. Inga två armband kommer någonsin att vara desamma.

Använd pärlorna på armband eller halsband som finns i olika ädelmetaller och längder. Du kan designa unika smycken för alla tillfällen genom att välja bland de många alternativen. Med ett Pandora charmarmband köps en pärla för att markera speciella tillfällen och så när armbandet utvecklas framkallar det en sentimental rekord av ditt liv. Varje pärla är utformad för att återspegla ett oförglömligt ögonblick, till exempel en födelsestenspärla för födelsedagar och en vänskapspärla för den speciella personen. Inga två armband kommer någonsin att vara desamma.
Pandora-armbandet ser bra ut med alla stilar-från jeans till formella kläder.

Varje armband är lika unikt som kvinnan som bär det!

Visst kan du hitta alla smycken som innehåller pandorasmycken. Det är därför som nu är så känt och det är favorit för män och kvinnor runt om i världen.

Att välja rätt sommarhandväska

Vissa kvinnor har handväskor för veckodagar och verkar ha en helt annan varje gång de går ut. Oavsett om du letar efter en eller två diskreta plånböcker, eller om du föredrar att ha ett särskilt handväskrum fullt av “högljudda”, stiliserade väskor, finns det några enkla regler att leva efter när du köper en ny handväska eller bara välja från din befintliga mängd plånböcker.

Som med kläder passar olika handväskor till olika tjejer med olika kroppstyper. Om du ser någon som bär en handväska som du absolut måste ha den här sekunden, tänk efter lite innan du rusar iväg för att besöka Sam Moon; kommer handväskan verkligen att passa din kroppstyp, eller såg det bara bra ut på grund av personen som bär den? Om du är lång och smal kanske det inte är vettigt att få en söt och liten plånbok som du såg en kortare tjej bära, eftersom det bara kan tjäna dig att se större ut.

Om du är liten och liten är det viktigt att tänka på proportionen – en väska som ser bra ut bärs av en längre kan se överdimensionerad ut på din mindre ram. Om du försöker dra uppmärksamhet mot eller bort från ett visst attribut, se till att du får en väska som hänger på den kroppsnivån, eftersom ögonen dras var din handväska sitter.

Det är mycket viktigt att tänka lite praktiskt på din handväska – om du bär väldigt få saker dagligen är det inte viktigt att ha en massiv väska med dussintals fickor. Men samtidigt, om du är en tjej med högre underhåll, kommer en liten väska med en ficka fylld med väsentliga saker att likna en shoppingväska!

Kvalitet är också viktigt – bra material och bra konstruktion kommer att ge en påse med bra struktur, så att den inte slingrar och hakar, visar utbuktningar från innehållet, och naturligtvis håller en bra väska dig längre.

Om du gillar att ha ett verkligt menageri med handväskor att välja mellan, kanske du kan spela mer med sprudlande sommarfärger, tryck och stilar i alla slags funky material, men om du är en tjej med två handväskor, håll fast vid läder eller till och med mocka i neutrala färger så att du kan få högsta kvalitet och mest mångsidighet från din plånbok.

Oavsett vilken typ av tjej du är eller vilken typ av väska du letar efter, njut av shoppingupplevelsen, men se till att du tänker i förväg på hur den där väskan kommer att se ut med dina andra kläder – ingen gillar ett handväskarköpare ånger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *