Designerhandväskor är raseri

Category:
Icon 0
Icon Aug 25, 2021

Utan tvekan är designerhandväskor allt raseri! Kvinnor verkar samla dem på samma sätt som unga pojkar samlar serietidningar. Utan tvekan finns det en handväska som passar dina många stilar och stämningar, från sofistikerade och eleganta till äventyrliga och lekfulla. Designerhandväskor har alla unika egenskaper som skiljer ett märke från ett annat. Designers skapar avsiktligt unika symboler eller detaljer för att framhäva skillnaderna mellan sig själva och andra designers.

Louis Vuitton är en av de mest populära och mest sålda handväskedesignerna. Dessa väskor är kända för de höga kvalitetskraven och det toppmoderna hantverket som läggs i varje design. Elegant, men förvånansvärt innovativt, Louis Vuitton garanterar perfektion i sina många högkvalitativa produkter. Unikt märke med en mönstrad design, Louis Vuitton handväskor tornar sig över tävlingen.

Chanels handväskor är kända för sina rena linjer och högkvalitativa material. Den polerade kedjan och djärva märkesymbolen på varje påse skiljer dem från sina kamrater. De rena linjerna och enkla kvinnligheten i dessa mönster gör dem både tillgängliga och funktionella för daglig användning eller en utekväll på stan. Chanels handväskor är kända för sina snygga mönster, neutrala färger och sin oh-så populära märkesstyrka. En tjej kan inte gå fel med Chanel.

Coachväskor är kända för sitt mjuka, smidiga, handskgarvade läder. Under de senaste åren har Coach -designers utvecklats för att utforska olika former, stilar och material utan att offra principerna för klassisk design. Samtidigt finns det något unikt amerikanskt med dessa underbara plånböcker. Coach har utvecklats till ett lätt igenkännligt varumärke av högkvalitativa handväskor.

Burberry handväskor är kända för sitt distinkta rutmönster. Deras handväskor finns i olika storlekar och former, och det kommer säkert att finnas en som tillfredsställer även den mest utmärkande shopparen. Dessa plånböcker är designade för en kvinna som är både stark och sofistikerad. Burberry plånböcker har blivit extremt populära på senare tid, särskilt med yngre tjejer som vill utforska mer traditionella mönster.

Dessa är bara några av de designers som producerar kvalitetsvaror för massorna. Det finns lika många formgivare som det finns plånboksstilar, men du kommer säkert att vara nöjd med allt som skapats av de designers som nämns ovan. De är modeindustrins jättar just nu. Med den senaste versionen av deras senaste mönster kan du vara den första av dina vänner som äger en. Glad shopping, damer!

Designerhandväskor för de rika och berömda

Så länge jag kan minnas har jag varit helt besatt av designerhandväskor. Jag tillbringade majoriteten av min ungdom att drömma om den dag då jag hade råd att köpa mina favorit designerhandväskor. Här är jag, ungefär tio år senare, fortfarande ser fram emot den dagen. Medan jag har varit känd för att hoppa över mina räkningar för att köpa den senaste trendiga handväskan, har jag ännu inte lagt mer än $ 1000,00 på en enskild väska. En tjej kan fortfarande drömma, eller hur?

Jag bläddrade igenom några kataloger under helgen, och jag blev förvånad över hur otroligt dyra några av de avancerade designerhandväskorna verkligen är. Jag visste att de var dyra, men jag hade ingen aning om hur mycket dyra. Åh … ungdomens oskuld! Jag bestämde att det skulle vara användbart för vår legion av trogna läsare att ha en praktisk referens till de dyraste designerhandväskorna på planeten. Så här går …

Det har skrivits om otaliga gånger i pressen och i bloggosfären, men jag kan helt enkelt inte motstå denna lilla pärla! Om jag var tvungen att namnge ett favorithus för alla tider, skulle Fendi vara det. Jag vet inte hur de lyckas göra det, men de kan genomgående hitta en otrolig balans mellan innovation och klassisk design i alla sina skapelser. Fendi designar några av de mest spännande handväskorna i modebranschen, och “B.Bag” är en av de mest eftertraktade handväskorna i världen. Man kan tro att prislappen på 30 000 dollar kan vara avskräckande, men inte för dem som har möjlighet att stödja sitt beroende!

En annan väska som har gett mig alldeles för många sömnlösa nätter är Hermes “Birkin” väska! Dessa väskor namngavs efter Jane Birkin, den så fantastiska brittiska skådespelerskan och modeikonen. Dessa väskor är ofta dubblerade, men aldrig riktigt replikerade. Med en prislapp på över $ 20 000 är det lätt att förstå varför de är en favorit bland leverantörer av billiga, imiterade handväskor. Som du säkert vet är dessa väskor endast tillgängliga på specialbeställning. Dessutom kommer de slutliga kostnaderna i hög grad att vara beroende av material och hårdvara som används i deras konstruktion. Wow! Behöver jag en Sugar Daddy, eller vad?

Om det fanns en annan väska som kryper in i mina drömmar med någon regelbundenhet, skulle det vara “Muse” från Yves Saint Laurent. Det är mycket som en traditionell bowlingväska i form och design. Första gången jag såg henne var på Saks på Fifth Ave i NYC, och från det ögonblicket visste jag att hon en dag skulle bli min. Om jag hade min vilja skulle jag välja den oh-så-smidiga vita krokodilversionen. Jag kan inte komma på något jag hellre skulle spendera $ 20 000 på … bortsett från “Birkin” -påsen som nämns ovan. Skulle jag inte göra den perfekta flickvännen? Vill du shoppa någon gång?

Designer handväska

Mode har varit en integrerad del av mänskligheten ända sedan de första civilisationerna började klä sig i sin traditionella klädsel. Under årens lopp har modetillbehör utvecklats för att ge den extra glamour och stil till våra liv. Av dessa har plånböcker varit de mest populära.

En handväska är en liten väska som vanligtvis används för att bära pengar, nycklar, smink och andra viktiga saker. Begreppet handväska har utvecklats under åren. De första plånböckerna begränsades till att vara verktygsorienterade väskor. När åren gick, kombinerade dessa praktiska väskor mode med nytta. Med en mängd olika former, storlekar, färger och mönster blev plånböcker en vanlig del av en damklädsel, oavsett om det är vardagligt, vardagskläder eller en formell, elegant kvällsklänning.

Idag är designerväskor på modet. Dessa artiklar är några av de mest eftertraktade accessoarerna av modemedvetna kvinnor runt om i världen. Dessa väskor lägger till den extra glädjen i garderoben jämfört med en vanlig handväska. Portföljer finns i en mängd olika och tenderar att komplimentera nästan alla typer av kläder. Designer plånböcker kännetecknas främst av ett känt varumärke. DKNY, Ralph Lauren, Gucci och Burberry är några kända märken som gör designerväskor. Bortsett från ett exklusivt varumärke är dessa plånböcker kända för sin kvalitet och design. Designer plånböcker är hållbara och hållbara i naturen. Deras mönster kan innehålla allt från olika färger och nyanser till paljetter, pärlor, broderi eller till och med smycken. Oavsett val av design erbjuder dessa plånböcker eleganta stilar som passar alla tillfällen.

Otvivelaktigt är det mest utmärkande för alla designerväskor deras pris. Stilen och glamouren kommer till ett pris, därför är de flesta av dessa plånböcker utom räckhåll för en vanlig kvinna. Många skulle dessutom tycka att det är opraktiskt att lägga så stora belopp på en handväska. När du väljer en designerväska bör du också överväga funktionalitetsaspekten. Trots sitt höga pris lockar designerväskor tusentals köpare varje år, vilket gör det till en mycket lukrativ bransch.

Designa pärlsmycken för vänner och släktingar

De mest meningsfulla presenter som jag har fått i mitt liv är de som mina nära vänner och släktingar har gjort åt mig. Det är något alldeles speciellt med att öppna en present och veta att den personen inte bara ägnade sin tid åt att leta efter de rätta sakerna för att gå in i den utan att de också skapade den med sina egna händer! Det är ungefär som skillnaden mellan en hemlagad måltid och en restaurang: subtil men obestridlig.

En av de viktiga sakerna att tänka på när du designar smycken för någon är deras personliga smak. Jag vet att det kan låta självklart men hur många gånger har du fått en gåva och tänkt, “Tja, det är trevligt nog men det här är inte mer som något de skulle bära, äta, lyssna på, titta på, etc.” Det är väldigt lätt att låt dig rinna av när du designar något och tänk: ”Åh, de här känsliga diamantpärlorna ser underbara ut med dessa eleganta safirbrioletter! Jag använder dem tillsammans. ” Men när du designar för någon som föredrar tjocka ametystpärlor och stora keishipärlor även om det du designar med diamantpärlorna och safirbrioletterna kan vara fantastiskt kanske de inte uppskattar det lika mycket som du gör. Därför är det första du bör tänka på när du designar smycken: “Vad tycker de om?”

Om du känner dem väl kommer du att kunna komma ihåg deras favoritfärger. Går de på något dramatiskt och riktigt vilt? Eller är de mer intresserade av subtila och känsliga? Eller är absolut allt de äger neutralt? Eller följer de varje nytt sätt? Om de älskar drama och färg kanske du tänker på några av de mer färgstarka ädelstenarna som finns i större storlekar som blå chalcedon, fluorit, lapis, kunzit, turkos eller rubin zoisit. Om de verkligen älskar känsliga och eleganta kommer ädelstenar att vinna deras hjärtan. Prova rubin, smaragd, safirer eller för de mer äventyrliga: spinel, tsavoritgranat, tanzanit, apatit, turmalin (en av mina personliga favoriter!) Eller diamantpärlor om du verkligen vill beundra dem. Bli inte avskräckt av kostnaden för ädelstenar. Du kan alltid gå efter några brioletter och göra ett fint halsband genom att hänga dem från en öppen länkkedja eller så kan du få ett par för örhängen. Om du designar för någon som älskar neutrala kan du gå med klassiska pärlor eller någon av de många sorterna av agat, pärlemor, kvarts eller månsten. Fossiliserad korall är också en härlig neutral med intressanta mönster: perfekt för hängen! Om de följer det senaste sättet är det riktigt roligt att få dem något som få människor någonsin har hört talas om som hypersthen, chiasolit, bronzit, kunzite, fuschite eller hemimorphite stenpärlor.

Det finns så många stenar att välja mellan att den mest utmanande delen är att begränsa den. Jag upptäcker att när du väl har valt stenarna tror du att de kommer att tycka bäst om att designdelen tar hand om sig själv. Du har redan tänkt på deras personliga stil så det är lätt att komma på något som fungerar för dem. När du har plockat ut dina pärlor och designat din pjäs börjar den riktigt roliga delen: att ge presenten och om du har gjort ditt jobb rätt när de tittar på deras ögon lyser när de öppnar den. Genom att designa något själv för din vän eller släkting får du något riktigt speciellt. Inte nog med att du får ge en underbart personlig gåva till någon du älskar; du får njutningen av att se dem bära den och vårda den resten av livet. Vad kan vara mer underbart?

Tyska kasinon insisterar på en strikt klädkod

Alla som aldrig har kommit in på ett kasino tidigare och fortfarande planerar att göra det bör snarast förbereda sig ordentligt för sitt casinobesök. Att besöka ett kasino i Tyskland och de flesta europeiska länder är en otrolig upplevelse och skiljer sig mest från amerikanska kasinon. De flesta casinon är i en helt annan liga än amerikanska kasinon. Stilen och atmosfären är sällan för jämförbara.

Så om du planerar att tillbringa en kväll i ett tyskt casino bör du samla in diverse relaterad information. Vad är kasinots status, hur länge har det funnits, vad dess historiska bakgrund, vad är öppettiderna och kanske viktigast av allt, vad är kasinots klädkod.

De flesta europeiska kasinon har en klädkod som berättar besökaren hur man ska se ut. I Tyskland, Österrike och Frankrike i synnerhet hålls klädkoden mycket strikt. I de flesta fall får ingen gäst komma in om de inte har klätt sig enligt klädkoden.

För det mesta är detta fallet med välkända, stora och välrenommerade kasinon. De kommer att bevisa sitt rykte och standard och välja ut olämpliga gäster. Denna tradition tar alla tillbaka till det forntida Europa, då bara mycket rika människor hade råd med kasinobesök och spel. Fram till idag på 2000 -talet försöker kasinon behålla denna känsla för spelkvällen och gästernas standard. Så se upp när du besöker kasinot, klä dig enligt kasinots klädkod!

Men hur är klädkoden, vad ska du ha på dig och vad ska du låta den vara? I vissa länder, till exempel Schweiz, bedöms det yttre utseendet på ett kasinogästtest. Den som ser elegant och lämplig ut kommer in. I Tyskland och Österrike kontrolleras dock fortfarande olika klädselement och inte gästens utseende. Särskilt i högklassiga och välkända kasinon är det mycket viktigt och önskvärt att följa klädkoden och uppträda med vissa klädselement. På exakt dessa kasinon bör du också undvika vissa kläder.

Vilka klädselement önskas, vilka är tillåtna och vilka är förbjudna? Ett måste för varje man har veckade byxor, slipsar eller fluga på skjortkrage och fina svarta skor. Förbjudna och förbjudna är dock sport- och arbetsskor, liksom huvudbonader och det oumbärliga. Som kasinobesökare ska du se snygg och passande ut att vara välkommen.

Kvinnor har det lite lättare på ett kasino. Men du bör också klä dig snyggt och snyggt. Förnekar inträde för kvinnor i jeans eller för sportiga kläder. Modeuppträdanden som lastbyxor och leggings är inte godkända. En kvinna ska helst bära en aftonklänning eller en cocktailklänning, en kjol med en matchande topp är också tillåten. Sminken ska hållas subtil, inte för vulgär eller aggressiv. Det rekommenderas att bära mörka färger som svart, mörkblå eller mörkbrun.

Den klassiska inredningen av kasinon och den ädla atmosfären som gör deras gästers festkläder gör varje besök på kasinot till en oförglömlig och speciell kväll. Trevlig atmosfär fyller kasinots rum och fascinerar varje gäst om och om igen. Med rätt kläder kan du befinna dig i kasinots glamour på några sekunder och njuta av denna upplevelse.

Visste du om frisyrens uppskattningsdag?

30 april är dagen för att uppskatta frisyrer. På vissa ställen kallas det Hairstylist appreciation Day. Detta är i alla fall något unikt. Om detta är sättet att fira dagar, kommer vi att börja uppskatta gräsdagen, uppskatta städernas dag och så vidare. Men när jag tänker på det spelar frisyrer en stor roll för att vi ska må bra.

I modern tid gör utseendet skillnad, ibland en mycket stor skillnad. Antialldringsindustrin på flera miljarder dollar beror på den önskan att se bra ut. Så gör modedesigners och sminkindustrin. Det är inte längre åldrande som du gör eller ser ut som naturen gjort dig eller bär enkla kläder med huvudsyftet att täcka sig själv. Allt är väldigt annorlunda nu.

Den första rynkan får människor att rusa till sina hudläkare. Ingen vill se gammal ut. Folk vill se ut som om år inte gjorde någon skillnad för deras utseende. Det är plastikkirurgins ålder att se yngre ut och köpa den senaste grädden eller lotionen som lovar ungdom.

Kläderna är inte längre vanliga kläder för att få dig att täcka din kropp, utan för att göra ett modeuttalande. Senaste designerkläder som ibland kan se bisarra ut är på modet. Människor letar efter det unika utseendet som önskar avund. Liknande smink är inte längre en vanlig grund eller ett enkelt läppstift. Det är en stor möjlighet för kosmetikaindustrin att sälja hopkok som får ett åttioår att se ut som ett av sexton. Allt är konstigt men sant. Vi blir alla fascinerade av de stora företagen när de agerar som de vill att vi ska göra. Varför inte frisörer då?

När allt kommer omkring gör frisyr också ett uttalande. Du kan ha en hårstil som får dig att se ut som en tänkare eller en som ger dig ett sportigt utseende. Det är inte längre att klippa håret och styla dem, men det är mer att ge dig en look som får dig att känna dig annorlunda. Förlorar vi inte alla livets verkliga väsen i allt detta?

Ser den amerikanska regeringen sina medborgare som sina barn?

I Americas 230 -åriga historia verkar regeringen ha glömt att det är jobbet att driva regeringen som folket ser som bäst och inte att regeringen berättar för folket vad som är bäst för dem.

Det senaste exemplet är förbudet mot hasardspel på Internet som förra veckan undertecknades av president Bush. Räkningen gör det olagligt för banker och kreditkortsföretag att överföra pengar till kasinon för att satsa på sport eller hasardspel, som roulette, blackjack och poker.

Dessa spel åtnjuts ofarligt regelbundet av miljontals amerikaner varje dag, men vissa människor blir beroende av dessa spel så regeringen säger till alla sina medborgare att ingen får spela dessa spel i ett online casino.

Detta är inte det första fallet där regeringen går emot folkets önskemål, i början av 1900 -talet beslutade regeringen att alkoholkonsumtion borde förbjudas, eftersom vissa människor utvecklade hälso- och psykiska problem relaterade till att dricka för mycket. Så snarare än att utbilda folket om de sjuka effekterna av långvarigt alkoholmissbruk, förbjöd den amerikanska regeringen alkohol.

Men i stället för att minska konsumtionen av alkoholhaltiga drycker ökade den, och eftersom regeringen inte tillät produktion eller import av alkohol, kom organiserad smuts in i månskensaffären, och så småningom såg regeringen fel i sitt beslut och upphävde lagen.

Ett annat bra exempel på en misslyckad politik för att skydda folket är kriget mot droger som regeringen har åldrats sedan början av 1980 -talet miljarder skattepengar om året går in i kriget mot droger, men vad är resultatet?

Priset på droger har stigit, och för att stödja sina vanor har många narkomaner varit tvungna att begå rån och mord för att få sina droger.

De amerikanska fängelserna är fulla av människor vars enda brott var innehav av dessa olagliga droger.

Istället för att vara en bransch som är reglerad och kontrollerad har du människor som säljer dessa droger till barn på skolans lekplatser och skjuter varandra för att skydda deras territorium.

Hade regeringen beslutat att inte kriminalisera droger utan göra det till en starkt kontrollerad bransch, skulle de kunna använda skattepengarna till sociala program som skolor för att ge amerikanerna universell sjukvård.

Missförstå mig inte. Jag är inte för att legalisera hårda droger, men det nuvarande systemet fungerar inte alls, men jag är helt för att legalisera onlinekasinospel.

Om jag väljer att spela blackjack eller poker från bekvämligheten av mitt hem, vilka rättigheter har regeringen att berätta för mig att inte göra, och vilken mening har det att jag inte kan spela i ett kasino över internet, men jag kan kör ner på gatan till det lokala kasinot och spela där.

För att genomdriva detta förbud kommer miljontals om inte miljarder dollar av programvara och datorhårdvara att behövas för att övervaka alla banktransaktioner och att pengarna kommer från skatter istället för att regeringen beskattar onlinecasinon eller till och med har alla onlinecasinon som regeringen kontrollerar då de få alla vinster som ska användas för att förbättra livet för de amerikanska medborgarna, varav miljoner är fattigdomsgränsen om inte hemlösa.

Den amerikanska regeringen måste börja tänka om sin politik att behandla sina medborgare som små barn, eller så måste det amerikanska folket kräva en ny regering.

Kemtvättshemligheter avslöjade: Professionella hemkemtvättsalternativ

Många människor har problem med priset på professionell kemtvätt. Detta faktum ensamt har lett många att söka efter olika, billigare metoder som kemtvättsbehandlingar hemma. Även om de ger ett billigare alternativ till professionell kemtvätt, är många fortfarande skeptiska till hur effektiva de verkligen är.

Processen

Oavsett namn använder kemtvätt perkloretylen för att avlägsna smuts och fläckar från tyg. Det kan lösa upp fett och oljor och förhindrar krympning, förlust av färg och tygdistorsion. Processen börjar med förbehandling av fläckar och fläckar med speciella rengöringsmedel. Plaggen laddas sedan i en maskin och tvättas med perkloretylen, pressas sedan och förpackas.

Det finns två typer av kemtvättsprodukter för hemmet: med en torkpåse (dvs. Dryel) och utan en torkpåse (dvs kemtvättshemlighet). Båda processerna börjar med att ta bort fläckar med den medföljande fläckborttagaren innan de antingen läggs plaggen i antingen torkpåsen eller direkt i torken tillsammans med rengöringsduken, beroende på produkten. När plaggen kommer ut ur torken är de rynkfria och kräver vanligtvis ingen annan behandling.

Fördelar och nackdelar

Professionell kemtvätt har uppenbara fördelar, uppenbara nackdelar och mindre uppenbara nackdelar som måste belysas.

När du tar dina kläder till en professionell kemtvätt kan du vanligtvis förvänta dig inget mindre än perfekt. Dina kläder kommer sannolikt att vara rena och fläckfria och alla rynkor pressade ut. Hela processen är mer exakt och noggrann än de alternativa kemtvättmetoderna hemma. Du får vad du betalar för. På tal om det är kostnaden för professionell kemtvätt en stor nackdel. Det är dyrt, med priser från nästan fyra dollar till över tjugo dollar, beroende på plaggets storlek, tyget och mängden behandling som behövs.

Ett lite känt faktum om processen med professionell kemtvätt är att kemikalien perkloretylen utgör hälsorisker för både personer som hanterar plaggen medan de rengörs och kunder som bär kläderna efteråt.

Kemtvätt hemma är ett billigare alternativ. Det kostar mindre än femtio cent per plagg att kemtvätta hemma om allt görs korrekt. Det fräschar och tar bort rynkor i en enkel process utan att använda skadliga kemikalier. Den största nackdelen är att kemtvättssatser för hemmet inte kan ta bort fläckar som är större än en krona och ibland måste tas på efter den första cykeln.

Domen

Sanningen är att beslutet mellan professionell kemtvätt och kemtvätt hemma är en prioritering, budget och nödvändighet. Om du har tunga eller stora fläckar kan proffs göra det bästa jobbet, men om du vet att din lokala kemtvätt använder kemikalier som kan vara skadliga för din hälsa kanske du vill undvika att använda deras tjänst. Om du har mindre fläckar eller helt enkelt behöver fräscha upp en klädsel, är kemtvätt hemma bäst.

~ Ben Anton

Örhängen som art

Vi gillar att dekorera våra öron. Försök att glömma att du hade genomborrade öronen i ett köpcentrum så snart du kunde få din mamma att låta dig göra det. Försök att glömma att du har gett bort fler örhängen i present än det finns margaritas i Cabo. Tänk ur perspektivet av en utomjording som besöker vår planet för första gången:

“De dekorerar sina hörselmottagningar med små bitar av blank metall och färgglada stenar.”

I våra snabba moderna kulturer ger våra öron en av de enklaste och mest framträdande kroppsdelarna att pryda. Vi uttrycker oss själva, våra sinnesstämningar, våra attityder genom de smycken vi fixar till våra öron.

Örhängen har funnits för alltid. Tja, okej, så nära vi kan se, verkligen riktigt lång tid. De äldsta kända örhängen är Lunate örhängen. Lunate örhängen grävdes ut i Ur i Mesopotamien, vad som nu är Irak (av alla platser). Dessa guldmåneband är cirka 4500 år gamla. De tidigaste mönstren av örhängen var ringar och hängen av ädla metaller, oftast guld och ibland ben.

Populariteten för örhängen ökade och sjönk genom tiderna i direkt relation till frisyrer. Till exempel föll utsmyckningen av våra öron under medeltiden. Det ansågs omoraliskt för respektabla gifta kvinnor att synas offentligt med huvudet avtäckt. Sedan i mitten av 1500-talet började kvinnor bära upp håret och avslöja öronen. Örhängen återupptogs.

Idag trivs örhängen med lika många olika varianter som det finns människor som bär dem. Vi bär danglies av alla slag, ringar och stolpar och spiraler och virvlar, tillverkade av alla slags material inklusive silver och guld och snäckskal, pärlor och pärlor och glaspärlor. Vi bär örhängen som konst.

Av Serene Chong, Eleworth
Av Topher ZiCornell, Eleworth

www.eleworth.com erbjuder ett allt bredare urval av konstnärliga, handgjorda örhängen.

Örhängen för män

Herrörhängen blev allmänt acceptabla som ett modeuttalande under slutet av 80 -talet och början av 90 -talet. De blev katapulterade till berömmelse av kändisar som George Michael och Harrison Ford som var kända för att använda dem. För närvarande är herrörhängen fortfarande en populär form av smycken, men de har antingen glidit till subtilitet (när de bärs av socialiter) till uppenbara uppvisningar av individualitet när de bärs av grunge- och rockstylister. Nedan följer några örhängen som ofta ses idag.

Studs

Studs är perfekta för alla tillfällen. De kan vara gjorda av en massiv diamant eller det kan vara en stud av ädelmetall eller halvädelsten. Oavsett stil anses studs fortfarande vara ett utmärkt val för herrörhängen. Eftersom de är så mångsidiga kan en enda 30 karat diamantring både bäras på röda mattan och även i klubbscenen. Kanske är något lite mindre och mindre prickigt lämpligt om du vill ha det på kontoret.

Hoops

Hoops var det ursprungliga valet när det gällde örhängen för män. De kan antingen bäras på ett öra ensamt eller på båda – beroende på bärarens stil och smak. På 90 -talet har vissa regioner i Europa till och med upprättat en kod, med vilken en person kan identifiera din sexuella läggning utifrån antalet örhängen du bär och var du bär dem. Idag tillverkar juvelerare ofta örhängen för män i par, så om du inte vill bära två på en gång kan du antingen behålla ett som back-up eller dela det med en vän.

Clip-On

När skådespelaren Jamie Fox gick på Oscarsgalan hade han ett diamantklämma på örhängen. Den han bar var mycket beskrivande för den moderna stilen för herrörhängen. Märket var så imponerande att det inte var direkt uppenbart att han hade ett klipp på sig eftersom länken mellan fram- och baklåset var så minimal att det nästan gick obemärkt förbi. Det visar bara hur mycket juvelerare som har förbättrats genom åren. Clip-on örhängen brukade vara reserverade för kvinnor eftersom de ofta var stora för att rymma storleken på spännet i ryggen. Nu är de mycket snyggare och som visat – har perfektionerats för användning av båda könen.

Öronmuddar och kötttunnlar

Om du gillar att vädja till den excentriska i dig, varför inte gå för mer etniska och tribal utseende örhängen. Du kan använda vackert snidade öronmuddar eller kötttunnlar (om du vågar). För vissa människor föredrar de den snabba lösningen som hörselskyddet erbjuder. Dessa invecklade halvrör fäster vid broskdelen av örat utan att tränga igenom vävnaden. Detta är definitivt det perfekta tillbehöret eftersom det är lika enkelt att ta bort som att ta på. Men om du verkligen vill sticka ut – kan du alltid prova flera öronpiercing eller till och med en kötttunnel. Med kötttunneln kan du se hur långt du kan vidga det hålet i örsnibben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *