Christian Audigier på LA Fashion Week våren 2008

Category:
Icon 0
Icon Aug 10, 2021

Christian Audigier säger att temat för vårkollektionen våren 2008 som visades på LAs Mercedes-Benz Fashion Week på tisdagseftermiddagen är “La Vie en Rose”, men en bättre namn kan vara “Trashy French Vamp” eller till och med “Flashdance on Acid” baserat på stilarna skickade han ner den svarta mattan och glitterbanan.

Männen klarade sig bättre än kvinnorna i Audigier -showen; de bar mest hans signatur vilt mönstrade oversize hoodies, alla utsmyckade med designerns namn och diverse andra motiv, vanligtvis utförda i glittrande kristaller, dubbningar och broderier. De flesta var parade med jeans, dekorerade med Audigiers enorma signatur över baksidan, återigen gjorda i glitter, ibland ihop med en gigantisk skalle, andra gånger med liknande tatueringsinspirerade motiv. Det fanns en militär böjd för många av herrstilarna också; den första manliga modellen bar till och med en militär basker och hälsade fotograferna i slutet av landningsbanan. Västarna var också stora, och långa, slarviga avskärningsbyxor tillförde en gängkänsla.

För att se till att kvinnorna i publiken (inklusive Brandy, Bai Ling och sångerskan Bettina) fick lite ögongodis skickade designern ut några manliga modeller utan att ha på sig något annat än ett tunt par kamouflageunderkläder och lade sedan till en variant av kappor med superhjälte som bärs över underkläderna, dragkedja för effekt vid banans ände. Det ena var bara att hudutställningen inte var något som Christian Audigier presenterade för kvinnorna. Det var den vita mikro-mini-t-shirtklänningen, bärd över solbränna trosor, strumpeband och rena strumpor; den svarta bh: n, strumpeband och rena strumpor som bärs med en vidöppen olivtonad regnrock; skinntäta mönstrade guld leggings bärs med en slouchy, off-the-axel mönstrad tee (nyanser av “Flashdance” och 80-talet där); och en svart behå, parad med en svart fjäderboa och ett genomskinligt par tan-trikåer som bärs över svarta trosor. Hooker chic, verkligen, och den typ av streetwear som skickar ett fungerande tjejmeddelande.

Audigiers kappa, en serie utseenden som kombinerade helt rena tyllkjolar i ljusa färger av rosa, grönt och elblått som visar trosor och strumpeband under, i par med hoodies och matchande baserer, är en kvällslook som inte kommer att göra det till alla röda mattor i Hollywood.
Men när David Hasselhoff, som tog med sin tonårsdotter Hayley för att se samlingen, kommenterade Audigier efter showen, “jag gillade det; tjejerna såg bra ut!” Inget ord om huruvida han låter sin tjej visa sina Audigier -underkläder offentligt.

Christian Dior Solglasögon – Kolla in de nya designerna

Just nu är Christian Dior solglasögon de mest eftertraktade designer solglasögonen på marknaden. Som med allt som kommer från Christian Dior är utförandet i designen felfritt, och serien med solglasögon är inte annorlunda. Även om du bär receptglasögon, med utbytbara linser, kan du fortfarande använda de mycket fashionabla Christian Dior -solglasögonen.

När du bär Christian Dior -solglasögon kommer alla direkt att känna igen de klassiska stilarna som bara tillhör denna designer. I både herr- och damdesign erkänner Christian Dior behovet av att inkludera linser för att korrigera synproblem i solglasögon. Därför innehåller den också solglasögon med utbytbara linser i produktserien så att du kan få ditt eget recept satt i linserna. Inga fler clip-ons när du vill bära designer solglasögon.

Att få rätt solglasögon är ett problem för människor som måste ha glasögon för att hjälpa dem att se. De kan inte bara välja ett par snygga Christian Dior -solglasögon och sätta på dem. De måste ha sitt recept för sin syn inkluderat i linserna. Detta är vad solglasögon med utbytbara linser gör att de kan göra. Receptet kan göras till ramarna och linserna som används av Christian Dior.

Du kanske säger att din optiker inte bär några av Christian Dior -solglasögonen för att du ska välja rätt bågar. Detta är inget problem eftersom du kan beställa dina Christian Dior solglasögon online. Välj de ramar du vill ha och skicka med ditt recept tillsammans med din beställning. Med den avancerade tekniken för solglasögon med utbytbara linser kan du också ha polariserade linser i solglasögonen för att ge dig ännu mer skydd.

Bara för att du behöver ha receptglasögon är det ingen anledning att tro att du inte kan vara lika fashionabel som dina vänner när du bär solglasögon. Med det stora utbudet av Christian Dior -solglasögon att välja mellan online, kommer du inte bara att kunna få solglasögon med utbytbara linser, men du kommer också att kunna realisera fantastiska besparingar. Onlinehandlarna som säljer Christian Dior kan ge dig en enastående rabatt på ditt nästa par solglasögon.

Christian Dior solglasögon kan passa alla, även de som behöver receptglas.

Blind dating

För alla som vill hitta sin själsfrände, bättre hälften, kärlek, förälskelse, en partner av känslor eller vad man nu vill kalla det, är det något svårt att hitta. För vissa är det inte längre komplicerat, det har hänt dem vid 15, 18, 22, kort sagt, de har redan delat dagen och större delen av sina liv med någon under lång tid. För andra är det dock mer komplicerat och svårt att hitta.

Upplevelsen av blinda dejter är något oförglömligt, bra eller dåligt det kan vara intressant. Som de säger, erfarenhet är när du inte kan hitta det du letar efter. Det finns dock fall där denna erfarenhet blir vad man söker.

Om du är en av dem som tror att en vän, familj eller någon som känner dig kan ha någon som du kan hitta det du letar efter, är frågan varför inte försöka?

I mitt personliga fall upplevde jag flera blinda dejter och mina vänner gjorde det också. Vissa var förvånande, i bemärkelsen bra och några av dåliga. Det är som ett spel <a href=”http://www.casinos-on-linea-7.com/ruleta.html”> roulette </a> en liten chans hos många att du kommer att bli glad eller att något intressant kommer ut ur det.

En vän till min mamma ville att jag skulle träffa sin svärdotters bror. När jag kom till mötesplatsen och såg det insåg jag snabbt att det inte var för mig men jag kanske kunde ha det bra. Pojken hade med sig en dikt som han hade skrivit och ville berätta för mig. Det var en väldigt konstig och obekväm situation eftersom han och jag inte var överens om någonting och vi inte hade något att göra. Problemet var att min mammas vän inte kände mig så mycket, och det trodde hon att hon gjorde. Det var därför mötet inte fungerade.

När det gäller min syster, när jag flyttade till ett nytt land var det enda sättet att träffa människor och pojkar genom dejting. Det roliga med historien är att tvättdamen bad henne gå ut med sin son och hon tackade ja. När han kom till mötet hade pojken en läppspalt och var oattraktiv i sitt utseende. Min syster kunde inte gömma sig utan att titta på hennes läpp och mitt i dejten hittade hon en annan pojke vid bordet framför som hon gillade.

Min vän som är gay och jag gick ut för några veckor sedan till en fest med en vän till mig. De två blev vänner och hon berättade att hon har en vän från hennes högskoleklass som också är gay och är väldigt söt. Så de fixade det eftersom de inte kände varandra. I slutet av natten bytte de telefoner och hon ordnade att prata med sin vän. Hans vän accepterade och de ringde varandra. När de träffades hade de två ingenting att prata om och den andra för att göra mötet kortare kunde inte dölja hans ointresse och gjorde allt snabbt för att lämna tidigare.

Hur som helst, blinddates är något du bör göra om personen som förbinder dem känner dem väl och kan få veta att du gillar den andra personen eller som du letar efter. Det finns dock ingen säkerhet om att du kommer att vara lycklig på ett eller annat sätt. Det kan hända att du av en slump älskar personen och att om du har ett öppet sinne kommer du att vinna.

Kläder och skor och stretch

Nu när vi har en tränare är vår nästa angelägenhet att vara utrustad med rätt skor och kläder, så att vår träningsupplevelse kan maximeras. Om du försöker skapa en bra kropp måste du börja med kläder och skor som får dig att må bra och se bra ut! {Anledningen bakom det är att om du ser ut och mår bra tenderar du att vara i ett motiverat sinnestillstånd, och i detta tillstånd bygger vi konsistens, det är här resultaten kommer ifrån.} <br> <br>

Vilken typ av kläder och skor behöver jag kan du fråga? Du kan spendera några hundra dollar för designer träningsutrustning och det skulle få dig att må och se bättre ut, men allt du behöver är rena och bekväma kläder och skor. De flesta lågprisbutiker säljer designerrepliker till en bråkdel av kostnaden. Jag rekommenderar att du lägger på dina kläder och när du värmer upp tar du av dig en plagg. Att hålla sig varm hjälper till att skydda dina leder tills du värms upp helt, så att du inte skadas. Nu har vi rätt utrustning för att komma igång. <br> <br>

Därefter rekommenderar jag starkt att du använder ett konsekvent stretchprogram som minskar skador och ger bättre resultat. Jag gör 15 till 25 minuter per dag samt sträcker mig mellan övningarna. Fördelen med stretch är enorm; det kan göra eller bryta dina träningsframsteg. När jag beskriver träningstekniker varje månad kommer jag att gå över stretchingen för varje kroppsdel. Så du kan uppnå optimala resultat !!! <br> <br>

Här är några grundläggande sträckor du kan börja med för att förbättra din tränings- och / eller gångprogram. Trunk Twists- Stående stor och lång med bra hållning, fötter axelavstånd från varandra, lägg händerna på dina höfter rotera din överkropp från höger till vänster på ett fint kontrollerat sätt. Upprepningar på 15 till 30 per sida kommer att räcka. Sidostretcher- står också högt med bra hållning, fötterna axelavstånd, armarna hänger åt sidan, långsamt med huvudet uppåt böjt från ena sidan, sedan den andra. Detta fokus ligger på att sträcka de yttre musklerna i din abs, vilket är snedställningen (vanligen kallad kärlekshandtag) Tåhandtag- Stående högt med fötterna axelavstånd från varandra, armarna hängande åt sidan, långsamt, böj din torso och rör fingertopparna så nära till tårna som du kan få, utan att studsa. Detta är en bra stretch för dina hamstrings och din nedre del. Jag rekommenderar normalt att du avslutar din uppvärmning med en serie armhävningar och sit-ups. Alla rörelser ska vara långsamma och kontrollerade hela tiden. Medan du gör dessa sträckor stå med knäna något böjda för att lindra trycket från din nedre del av ryggen. <br> <br>

Kom ihåg att resan på tusen mil börjar med ett enda steg.

Jag tror att nyckeln till allas personliga resa är att utveckla tron ​​på dig själv, din skapare och människorna omkring dig. Villkora också dig själv att tro att det alltid finns ett sätt om du är engagerad.

Färg och du och din garderob

När du syr själv är det så viktigt att välja tyg och att välja färger som passar dig är ännu viktigare.

Inte alla av oss har råd att få våra färger gjorda, men du kan experimentera med detta.

När du är i en tygaffär, ta en tygbult till en spegel, lägg den mot ditt ansikte, mer tvärs över axeln. notera hur det påverkar din hudton och notera särskilt dina ögon.

Om det är din färg ska din hud se en mycket bra färg ut, du kommer att se frisk ut och dina ögon ljusa och levande. Om det inte är din färg kommer “färgen” att rinna ur ditt ansikte och dina ögon kommer att se trötta och tråkiga ut.

Du kan göra detta med det du har i din garderob just nu.

Alla färger har undertoner, och färgexperterna har klassat dem för mode som “varma” och “svala” eller de senaste “silver” och “guld”

För att avgöra om du är ett silver eller ett guld, placera metallerna en i taget mot din hud och se vilken som är den ljusaste, den ljusaste är du.

Om du gillar en viss färg och du inte tror att den faller i dina färger, kanske det inte stämmer, kan du fortfarande ha den på dig.

De flesta färger har en underton, dessa undertoner är det som avgör om färgen är “din” eller inte.

Färger har en varm underton eller en kall underton. Om du vill bära den färgen du älskar, hitta sedan tyget som har din “underton” och detta kommer du att se genom att “lägga” tyget på dig, med det menar jag, drapering över dig och se resultatet, om din hud får en hälsosam glöd, då är det för dig, om det får din hud att se galen och tråkig ut, låt den ligga där den är.

Du kommer också att ha en “power” -färg. Effektfärgerna är främst svart, marinblå, grå och brun. En av dessa färger passar dig bättre än de andra, den du alltid mår bra av och gör din hudton och dina ögon ljusa och friska. Många tror att svart är den kraftfulla färgen, inte så, om det inte passar dig kommer det att ha motsatt effekt.

Så försök marinblå eller brun, än en gång om färgen rinner ur ditt ansikte, bär inte den.

När du väl har fastställt din kraftfärg, när du verkligen vill göra ett uttalande, gå på den där jobbintervjun, bär POWER.

Om du har råd att göra dina färger, så föreslår jag att du gör just det. Att veta att du bär det som passar dig ger dig självförtroende utöver allt du har känt tidigare.

Jag är inte säker på om de fortfarande gör det, men Gract Cosmetics har färdigutbildade färgkonsulter och även om detta inte är en plugg för Grace Cosmetics, vet jag att de brukade göra festplaner. Inte säker, men du kan kolla i din telefonbok för att se om du har en Grace -konsult i ditt område. En sådan fest kan också vara väldigt rolig för dig och dina vänner,

Färgkonsulterna finns också på de gula sidorna.

Ha kul att hitta dina färger, se ditt självförtroende växa.

Hur man stänger vänskapsband

Under flera diskussioner med många kvinnor som kombinerade yrkes- och familjeliv var det alltid beklagligt att du inte hade tillräckligt med tid för dig själv. Övergivandet under hennes gamla vänners tid framkom att det som motiverar en person att spela mer och mer i kasinot och andra spel är deras relation till livet.
För det senare är själva livet ett spel. Andning är ett spel, att gå ut ur ditt hem är ett spel, kort sagt, till och med vardagen är ett spel. Men kasinot, för sin del, erbjuder oss unika känslor eftersom paris är, till skillnad från dagliga rörelser, endast baserade på slumpens frukt. Kasinot ger människan en extraordinär adrenalinkick. Risken är därför större.

Så från denna studie. följande resultat framkom:

Semestertid:

Under de senaste 10 åren har Las Vegas blivit ett populärt ställe att leka med familjen eftersom ett system med orter och familjeattraktioner har etablerats.

Att tjäna och bli rik:

Av alla intervjuade personer är dessa människor den mest representativa för fenomenet. De kom till kasinot med hopp om att bli rika och att de kunde ändra sitt öde.

Pengar problem:

Gick med på den tidigare idén. Många verkar tro att de kan lösa sina problem med pengar genom att spela. Men det finns också en stark chans, om Madam Luck inte finns där, att de får fördelar med förluster och problem om de inte kan hantera sina spel och sina satsningar.

Bröllopsrum:

För vissa är att gå till kasinot det perfekta stället att fira sitt bröllop. Lite som i en kyrka. Och helst i Las Vegas eller Salt Lake City. Deras rum blir på modet för denna typ av evenemang på grund av deras lönsamma pris, originaliteten i deras reception och utrymmet i rummet som rymmer ett stort antal gäster.

Deras inkomst.

För vissa är kasinot som ett yrke. Vissa tillbringar hela sin dag där för att tjäna någon slags “lön” mer eller mindre hög i slutet av månaden.

För att hitta soul mate:

Du skulle inte föreställa dig hur många singlar som går till kasinon på singelfester, bara i hopp om att hitta en själsfrände och ändå. Ett stort antal personer som ifrågasattes där nämnde denna önskan.

Att fly hemifrån:

Majoriteten av de ifrågasatta som svarade att lämna sina hem är främst män, alla gifta i mer än 10 år och föräldrar. De går i allmänhet till kasinot i genomsnitt en gång i månaden i några timmar innan de återvänder hem.

För njutning :

Dessa människor skulle ha fått rätt svar. Jag har dock svårt att tro att denna kategori, som bör visas i första hand, i slutändan bara ligger längst ner på listan. Att spela på kasinot borde verkligen vara framför allt ett nöje. Att integrera en oöverträffad atmosfär i ett riktigt kasino, ha gratis drinkar och förbättra deras spelkunskaper, det är deras främsta problem.

Internetkommunikation mellan franchisegivare och franchisetagare

Denna kommunikation mellan franchisegivare och franchisetagare kan därför göras idag via Internet eller sammankopplingskablar som förbinder franchisen via deras nätverk och gör det möjligt att göra franchisetagarnas arbete lönsamt genom att spara tid på jakt efter information om den senare används korrekt.

Franchisetagare kan sedan lägga sina beställningar online och kontrollera leveransdatum. De flesta av de stora franchisen använder sig av “per minut” -systemet, som gör det möjligt att i exakt ögonblick veta tillståndet för lagren eller leveranserna till sina franchisetagare. Detta gjorde det verkligen möjligt för processen att aktiveras och innebär också att franchisetagaren bättre kan omorganisera sina aktier utan att vara kort vid tidpunkten X.

De mest sofistikerade systemen gör det också möjligt för franchisetagare att skaffa leveranser från en annan franchisetagare om franchisegivaren tar slut.

Förfrågningar kan anslutas till nätverket och all försäljning kan vidarebefordras till franchisegivare. Detta innebär därför att de flesta fall av orderbegäranden kan dras tillbaka direkt av franchisetagaren.

För franchisegivaren är detta fantastiskt eftersom det inte längre finns behov av att slösa tid på att leta efter franchisetagaren med rätt mängd de vill ha som snabbt kan möta efterfrågan.

Franchisetagare tjänar på detta eftersom de ser deras arbete minskat och gör att de kan lägga mer tid på marknadsföringsfrågor och hantering av kundrelationer.

Dessutom kan franchisetagare nu betala franchisegivaren och leverantörerna samtidigt online utan att behöva checkböcker, kuvert och porto. En enkel online betalningslösning ger många fördelar som konventionella betalningsmetoder inte kan ge. Förutom att öka deras checkkredit, kan detta system också minska risken för bedrägerier.

Till exempel ett stort <a href=”http://www.gambling-portal.com/jeux-de-cartes-fr.html”> kortspel </a> -företag med ett antal franchiser. En av dem tycker att hon tar slut på spel som just har blivit tillfrågade av henne. En enkel passage på intranätet och hon kan då informera sin kund exakt om produktens leveranstider.

Andra ännu mer sofistikerade system gör det möjligt att se sina konton, vilket gör deras arbete enklare tack vare en mer objektiv analys. Bokföraren kan därmed se alla transaktioner som genomförs i tid och hämta data från andra franchisetagare.

Men intranätet gör det också möjligt för företaget att lägga upp sina broschyrer där, se företagets senaste reklamfilmer och eventuellt hjälpa franchisegivare genom att skicka feedback till dem om hur de kan förbättra sin marknadsföringspolicy för framtiden. De kan också hålla sina operatörer regelbundet informerade manuellt.

För detta är höghastighetsinternetåtkomst obligatoriskt, franchisetagare brukar utveckla sitt företag från sin dator. Detta innebär att franchisegivaren måste utbilda sin franchisetagare i användning och underhåll av sitt IT -verktyg.

Franchisegivare gillar att anta detta system för att stärka företagets varumärkesimage och aktivt engagera sina franchisetagare i företagets hjärta.

Men farorna med att använda Internet (eller intranät) är många. Om franchisegivarens huvudserver går ner och inte har tillräcklig säkerhetskopiering eller enkel åtkomst till andra servrar kan alla franchisenätverk straffas..

Hur man kontrollerar spelberoende

De säger att det första steget för att stoppa ett beroende är att erkänna att du har ett problem. Här är några tips för att effektivt behandla en älskad som är beroende av hasardspel.

Att hantera någon som har ett spelberoende kan vara smärtsamt. De har en tendens att koppla bort från familj och nära och kära, så nedanför kommer jag att förklara vad du ska göra om någon du älskar är beroende av spel.

Några av stegen är svåra, men de har ett mycket bra resultat och är viktiga att ta hänsyn till när du vidtar åtgärder.

Det första du bör göra är att dölja dina värdesaker, och om den här personen bor hos dig bör du hålla dem låsta och låsa och om det inte är möjligt, ta dem till en bank under ett kassaskåp.

Om den här personen är ditt barn eller din partner, bör du begränsa deras tillgång till dina pengar. Under många omständigheter har människor spenderat sina barns familjebesparingar och högskolebesparingar. Så om du kan få antalet konton från rätt person, om inte för sent, och avbryta alla deras kreditkort.

Någon gång måste du konfrontera honom. När du gör det är det viktigt att inte skrika på honom och inte bli arg; men berätta hur det de gör påverkar dig. Se till att människor nära dem finns där för att hjälpa och stödja dig (utan att motsäga dig).

Det är viktigt att alla turas om och berättar för personen hur deras spelberoende har påverkat deras relationer, inte aggressivt utan lugnt. Detta kommer att hjälpa personen att inse att de människor som älskar honom ser något som han inte ser, och kommer att börja titta på hans handlingar med andra ögon.

Kom ihåg att poängen med att konfrontera dig är inte att få dem att sluta spela helt, utan att hjälpa dem att inse att de har ett problem. Och sök professionell hjälp.

Vissa människor rekommenderar att du tar personen till Anonyma spelberoende missbrukare, men jag tycker inte att det är en bra idé. Även om detta är en organisation som hjälper dem med spelproblem att komma ifrån dem, tror jag att vissa behöver en session eller två med en utbildad psykolog eller kurator för att hantera spelmissbrukare.

När allt är sagt och gjort ska du vara redo eftersom spelaren för det mesta fortsätter att satsa, de kan försöka göra det i hemlighet men det kommer inte att sluta helt.

I de flesta missbruk måste personen med problemet röra botten, och när de har tappat allt de betyder för den viktiga (familj, vänner, arbete), kommer de att börja se problemet och söka hjälp. Om du känner någon som inte erkänner att du har problem med att vara missbrukare, rekommenderar jag att om du redan har försökt ditt bästa ska du vara redo att gå därifrån och kom ihåg att du någon gång måste överge ett sjunket skepp innan du går ner för att leta efter det.

För att hitta mer information om ämnet kan du söka i Anonyma spelare.

Hur man vinner på Bacara

Det klassiska Baccarat -kasinospelet är känt för att vara favoritspelet för den berömda hemliga agenten 007 James Bond. Versionerna av Baccarat är Punto Banca, Las Vegas och Chemin de Fer (James Bond). Spelet uppstod i slutet av 1400 -talet och början av 1500 -talet och var redan känt i Europa, särskilt i Italien och Frankrike, sedan fortsatte England med USA.

Spelets stora särart är att deltagarna vinner stora summor pengar och å andra sidan har casinot inte en hög procentuell fördel som är idealisk för spelarna. I resten av casinospelen händer det motsatta, du vinner små summor och casinot tar en hög procentandel.

De grundläggande reglerna för Baccarat är ganska enkla och enkla för alla som vill lära sig. Spelare måste satsa på att deras korthand är närmast 9 i summan. Om till exempel det första kortet är nio, kallas de naturliga nio, eller om det ger upp till åtta de små åtta på franska.

De två spelarna är “bankiren” och “spelaren” och den som är närmast 9 i handen vinner pjäsen. Om till exempel spelaren får högsta poäng på sina två första kort kommer banken inte att kunna kasta ett tredje kort.

Det är en stor fördel att du inte behöver ha erfarenhet för att spela, satsa och nå Bacara, det är därför det är lätt och viktigt att lära sig och sedan träna online eller i kasinot och ha kul.

Spelets särdrag är hans glamorösa och eleganta stil, som har gjort honom populär i sin James Bond -karaktär, som alltid har spelat med hög kvalitet i sina filmer sedan 50 -talet. Först med John Connery, och sedan med Pierce Brosnan var spelet alltid närvarande.

Kortens värden i Baccarat är ganska speciella sedan 10 och siffrorna går upp till noll eller Baccarat. Naturligtvis är 9 det önskade värdet att få, då är 8 och de andra siffrorna värda enligt deras nummer. Det vill säga, om du har en 7 och en 4 läggs de upp till 11 och eftersom den första siffran försvinner är den värd 1. Esskortet har värdet 1, så här gör ett ess och 9 till att 10 blir noll .

Bankiren och spelaren är nämnare för spelinsatserna. Den lyxiga stil som Baccarat presenterar är unik och du kan göra det online eller från klassiska kasinon, vinna stora belopp och med lite erfarenhet kan du bli en fantastisk stilspelare.

Det klassiska James Bond -spelet är utan tvekan väldigt enkelt och underhållande att spela med vänner i kasinot, online och ha det bra. Om du har tid att ägna dig åt träning kommer du att se att det här spelet är en stor upptäckt där du kan vem som vet hur man vinner stora summor pengar som du aldrig trodde skulle hända.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *